AKTIVITETER PÅ CAFÉ PARAPLYEN

Café Paraplyen tilbyder en lang række aktiviteter, og de fleste er gratis at deltage i. Lige nu tilbyder vi følgende aktiviteter:

 

De flittige hænder
Har du lyst til at sy, strikke eller lave andet håndarbejde, så har vi en lille klub, hvor vi mødes hver torsdag kl. 10-12 og hygger os sammen. Kom og få et par hyggelige timer i godt selskab.

 

KFUM Touren
Vil du med ud og gå i naturen? Eller tage en lille landevejsspurt på cyklen? Eller bare nyde at være sammen med gode venner, mens I er aktive i den danske natur? Så er KFUM Touren lige noget for dig!

Tag dine venner og veninder under armen og træn op til et par raske gåture. Det er hver tirsdag fra kl. 13-15, at vi går fra Paraplyen, Østervold 24-26 i Varde. Der er efter hver gåtur kaffe og hyggeligt samvær.

I 2018/2019 afholder vi en håndfuld event-dage med gåture på 2-5 km og andre sjove events. Der bliver udarbejdet et program for de aktiviteter, som vil blive afholdt.

Interesseret? Hold øje med opslagstavlen.

  

Gældsrådgivning
På tirsdage i lige uger kan du få gratis gældsrådgivning af en uvildig frivillig rådgiver.

 

NADA-øreakupunktur
Nada er et af caféens tilbud. Det er en enkel akupunktur-form med 5-6 nåle i hvert øre. Det kan afhjælpe abstinenser, drikke- eller stoftrang og kan desuden være virksomt ved angst, søvnløshed, fysisk og psykisk uro, anspændthed, irritabilitet og depressionslignende tilstande. Det kan være et supplement til anden behandling. Alle kan tåle Nada og det anses for smerte -bivirkningsfrit! Hør i cafeen om tidspunkter for NADA.